WAT ZIJN WARMTEPOMPEN?

Gezond binnenklimaat

Panasonic heeft 2 doeltreffende filterreinigingen ontwikkeld die u kunt terugvinden op bepaalde toestellen.

Nanoe G luchtreinigingssysteem

Onze onmiddellijke omgeving wordt steeds meer blootgesteld aan verontreinigingsbelasting. Kleine schadelijke stofdeeltjes beïnvloeden onze gezondheid voortdurend. Zuivere lucht, vrij van schadelijke stofdeeltjes, in onze woningen is dus steeds belangrijker. Daarom heeft Panasonic voor de nieuwe generatie Etherea warmtepompen de luchtzuiveringsfunctie verder ontwikkeld en verbeterd. Het resultaat is een dubbele functie, die borg staat voor een optimale luchtkwaliteit en een aangenamere kamertemperatuur.

Ultrasoon luchtreinigingssysteem met Super alleru-buster luchtfilter


Het in de airconditioner geïntegreerde luchtreinigingssysteem genereert ultrasone geluidsgolven. In combinatie met de luchtfilter worden stof en vuildeeltjes sneller afgescheiden; de lucht wordt schoner. De super alleru-buster luchtfilter combineert drie verschillende functies (antiallergeen, antivirus & antibacterie), zodat uw ruimtelucht schoon & gezond blijft.

Naast de doeltreffende luchtreinigingen kunt u ook op bepaalde reeksen de luchtionisering terugvinden.


Het is bekend dat in de buurt van watervallen en bossen, waar men een bijzondere frisheid voelt, vele negatieve ionen in de lucht aanwezig zijn. Met Panasonic airconditioners kan hetzelfde frisheidsgevoel met een druk op de knop worden geproduceerd. De airconditioner genereert dan ongeveer 20.000 negatieve ionen per cm³ lucht, die de ruimte op dezelfde wijze verfrissen als in de buurt van watervallen of in de bossen.